02Ιούλ, 21
Μοσχάρι

Παναρισμένα Μοσχαρίσια Σνίτσελ στο Τηγάνι

Υλικά που θα χρειαστείτε: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους 1 εκ. 400 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ 160 γρ. φρυγανιά, τριμμένη 4 αυγά, medium 1 κ.σ μουστάρδα, απαλή 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή ½ κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη Αλάτι Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα   Για το σερβίρισμα: Λεμόνι Μαϊντανό Αγγουράκι τουρσί Bbq sauce Εκτέλεση Συνταγής : Παίρνουμε τις φέτες κρέατος και με ένα βαρύ αντικείμενο χτυπάμε την κάθε φέτα ώστε να την πλατύνουμε. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ρίγανη, το σκόρδο, την πάπρικα ,το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα δεύτερο μπολ βάζουμε τα αυγά, τη μουστάρδα και τα χτυπάμε μέχρι να διαλυθούν τελείως τα αυγά. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα τρίτο μπολ, αδειάζουμε τη φρυγανιά και το αφήνουμε και αυτό στην άκρη. [...]
0 comments32 Views
14Ιαν, 21
Μοσχάρι

Σοφρίτο

Κερκυραϊκό μοσχάρι σοφρίτο, μια παραδοσιακή συνταγή από το Ιόνιο που αξίζει να δοκιμάσεις. Μοσχάρι τρυφερό με μελωμένη σάλτσα γεμάτη αρώματα. Υπέροχη γεύση Κέρκυρας

210 Views
Επιστροφή Πάνω