Σε μία εποχή όπου η οικονομική κρίση και η ποιότητα των τροφίμων τίθεται καθημερινά υπό αμφισβήτηση, το Κρεοπωλείο Μαρίνος υπεύθυνα έρχεται να καλύψει τις καθημερινές σας διατροφικές ανάγκες και να σας “ξεναγήσει” στις γευστικές σας επιθυμίες.

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε σε μια περιήγηση στην ιστοσελίδα μας. Η στήριξη και η προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύτιμη.

Γι’ αυτό στο Κρεοπωλείο Μαρίνος υιοθετήσαμε την πολιτική να παρέχουμε σε όλους φθηνά και υπεύθυνα το βασικό προϊόν που θέλουμε όλοι στο τραπέζι μας και δεν είναι άλλο από το κρέας.

Στόχος μας η εξυπηρέτηση του πελάτη και η εξέλιξη στον χώρο του κρέατος καθώς και στις νέες ανάγκες που δημιουργούνται στον σύγχρονο καταναλωτή!

Η

Ιστορία μας

Ο Μαρίνος Τσαμουράς γεννήθηκε στις 15 Νοέμβριου του 1947 στην Βρίσα Λέσβου, γόνος οικογένειας φτωχών αγροκτηνοτρόφων.Από μικρός για να βοηθήσει την οικογένεια ασχολήθηκε με την κτηνοτροφία. Σε ηλικία 15 ετών ήρθε στην Αθήνα όπου δούλεψε ως βοηθός σε πολλά κρεοπωλεία της εποχής. Γρήγορα ξεχώρισε στον κλάδο για την εργατικότητα του, την αγάπη του για την τέχνη του κρεοπώλη και τον επαγγελματισμό του.

Σε ηλικία των 23 ετών (1970), έτοιμος πλέον και σίγουρος για τον εαυτό του ανέλαβε την διεύθυνση του καταστήματος του βρίσκεται στην οδό Κυψέλης 77 στην Κυψέλη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργούσε και παλαιοτέρα σαν κρεοπωλείο από κάποιον Γρηγορίου που έχω ακούσει να λένε οι πιο παλιοί… Πρόκειται δηλαδή για ένα από τα παλαιοτέρα κρεοπωλεία στην Κυψέλη.

Σήμερα η διεύθυνση του καταστήματος έχει περάσει στον υιό του Μαρίνου, τον Παναγιώτη, ο οποίος έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτόν τον χώρο και από μικρό παιδί δίπλα στον πατέρα του, στην αρχή σαν παιχνίδι και αργότερα σαν επάγγελμα, ασχολήθηκε και αγάπησε την δουλειά του κρεοπώλη… Δυστυχώς ο Μαρίνος δεν βρίσκεται πλέον εδώ αλλά για κάποιους δεν πρόκειται ποτέ να φύγει…

Έτσι λοιπόν, μετά από 49 χρόνια κληρονομιάς και ιστορίας και πάντα με την δική σας αγάπη και προτίμηση συνεχίζουμε υπερήφανοι να σας προσφέρουμε:

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Επιστροφή Πάνω